duminică, iunie 04, 2006

Pentru clujeni

De curând, s-a lansat proiectul Overheard in Cluj. Mai multe detalii despre tematica acestuia găsiţi aici. Interesant cât de repede se pot materializa unele idei...
Pentru poza ce tronează acum mândră în header, a trebuit să apelez la un amic, posesor de aparat foto şi la bunăvoinţa multor clujeni ce nu s-au enervat cât timp doi ciudaţi îi imortalizau în cele mai dubioase ipostaze. Vă puteţi imagina de câtă stăpânire de sine trebuia să dea dovadă "fotograful" meu în timp ce eu încercam să-l îndrum:
Eu: Vreau o poză cu oameni, sau cu multe maşini.... Ba nu! Cu oameni ŞI cu multe maşini!... Sau, uite banca aceea cât de bine arată!...
El: Dar e goală banca aceea... parcă vroiai oameni. Eu cred că nici tu nu ştii ce vrei!
După un timp, iar eu: Mergem în faţă la Sora, acolo sunt mereu zeci de domnişoare împopoţonate ca pentru podium... ele vor da bine în poză! Evident, el acceptă.
În tot acest timp, aparatul trecea dintr-o mână în alta, căci amândoi aveam impresia că celălalt a ratat cel mai bun unghi, un moment oportun, un gest interesant al unui trecător.
După alte câteva zeci de minute, în timp ce lua naştere una din cele mai artistice poze posibile -fotografiam un capac de canal- exclam: Ştiu!! Vreau o poză cu multe picioare, îndreptate înspre aparat... Şirul ideilor (mai puţin) geniale s-a încheiat într-un final, însă nu înainte de a trezi suspiciunea săracilor meseni de la câteva terase în aer liber. În timp ce-şi consumau liniştiţi răcoritoarele, apăream noi ca doi paparazzi însetaţi de imagini compromiţătoare.
Din zecile de poze făcute, foarte puţine s-au încadrat în tematica dorită a site-ului, însă cea pentru care am optat într-un final, este mulţumitoare, aş îndrăzni să cred.

Cu alte cuvinte, ciuliţi bine urechile şi vă aştept cu materiale interesante, pe mail, la adresa cluj@overheardin.ro. Să ne auzim de bine!

2 Comments:

At 2:37 p.m., Anonymous Anonim said...

Na...faina treaba sa speram la mult content. "Inteligenta" nativa ii berechet pe strada

 
At 9:04 a.m., Anonymous Anonim said...

Poza e ok, desi se putea si mai bine :)

 

Trimiteți un comentariu

<< Home